René van der Gijp

Zomaar geen zin meer in. Het interesseert me geen reet.


Pin On John Aldridge

René van der Gijp heeft steeds meer moeite met controverse.

. De leidende geest van dit bedrijf René van der Gijp is zon man die nooit ouder is geworden dan 17. René van der Gijp 61 heeft woensdagavond voorgesteld voortaan de talkshow Vandaag Inside van tevoren op te nemen. René zit er doorheen.

Net als een maand geleden wilde hij gisteren wéér uit de show weglopen. Anouk 46 heeft in De Coen en Sander Show op Radio 538 een boekje open gedaan over de gang van zaken na de rel rondom de misstanden van The voice of Holland. Volgens de presentator is het nooit gebeurd zo stelt.

Waar Ruud de Wild 52 het eerder deze week nog opnam voor Johnny de Mol 43 hebben Johan Derksen 73 en René van der Gijp 61 wat minder vertrouwen in de presentator. Zo vertelt het jurylid van het meest recente seizoen over gesprekken die ze heeft gevoerd met Peter van der Vorst 50 waarin hij haar een backstabber zou hebben genoemd. De twee mannen.

Dat stelde hij woensdag voor in de uitzending tijdens een gesprek over het. Ik ben er klaar mee. Op die manier kunnen foute grappen waar gedoe over komt voortaan uit de uitzending worden geknipt.

Die vindt dat type van grappen leuk en ook dat eeuwige stomme gelul over voetbal Het is infantiel vervolgt hij. Ik heb er geen zin meer in. 1 day agoRené is infantiel Johan verlaagt zich tot de kleedkamerhumor van René vindt Maarten.

René van der Gijp 61 is ervan overtuigd dat het kaarsincident waarover Johan Derksen 73 dinsdag in Vandaag Inside sprak niet waar is. Ik ben er helemaal klaar mee.


Rene Van Der Gijp Squad Photos Team Photos Football


Rene Van Der Gijp Rob Mcdonald Glenn Hysen Ruud Gullit Patrick Philips Vans


Rene Van Der Gijp Op Bezoek Bij Delicees Beroemdheden Bijen


Maarten Mannee Rene Van Der Gijp


Gerdmueller Op Twitter Gerd Muller Gerd Muller Twitter


Pin Op Top 10 Sportboeken


Rene Van Der Gijp En Rob Vente Met Gijp En De Kuipkiller


Pin On Con Hunley


Trouvee Sur Bing Sur Www Telereplay Fr Je T Aime High Quality Images Bing Images


Rene Van Der Gijp Of Holland In A 1980 Adidas Advert Adidas Strepen


Pin Op Psv


Rene Van Der Gijp Funny Caricatures Celebrity Caricatures Cool Cartoons


Volkskrant Paesi Bassi Sui Guai Dell Ex Calciatore Rene Van Der Gijp Copertina Copertina Rivista Copertine Di Riviste


Rene Van Der Gijp 04 04 1961 Voetbal Boeken Acteurs


Rene Van Der Gijp Getekend Op A3 Formaat Met Houtskool En Grafiet Door Ro S Portraits Art Facebook Karikatuur Portret Beroemdheden


Rene Van Der Gijp Oud Voetballer Tv Analist Voetballers


Het Nieuwe Boek De Wereld Volgens Gijp Geschreven Door De Nederlandse Voetbaljournalist Rene Van Der Gijp Heeft De Ns Publiek Boeken Nieuwe Boeken Overheid

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel